Fletcher Hotel Restaurant De Mallejan Vierhouten

Fletcher Hotel Restaurant De Mallejan Vierhouten

Vanaf Euro 76,00 verblijft u in Fletcher Hotel Restaurant De Mallejan in Vierhouten (Veluwe, Gelderland, Nederland). WiFi is beschikbaar in de gehele accommodatie. Deze service is gratis.

De1-4 persoons kamers zijn ingericht in een klassieke stijl, met lichte kleuren. Ze zijn toegankelijk met een lift en voorzien van luxueuze bedden en een eigen badkamer met een ligbad. Privé parkeren is gratis. U kunt parkeren bij de accommodatie. Reserveren is niet noodzakelijk. Er is een gehandicaptenparkeerplaats. Huisdieren zijn op verzoek toegestaan. Er zijn mogelijk extra kosten aan verbonden. In Restaurant Malle Jan wordt een à-la-cartemenu met vlees- en wildspecialiteiten geserveerd. In de lounge van de hotel staat elke ochtend een ontbijtbuffet met verse regionale ingrediënten voor u klaar. Het zonneterras is een leuke plek om op zonnige dagen lekker te ontspannen. Faciliteiten: terras, tuin, fietsverhuur (toeslag), bar, restaurant, bagageopslag, strijkservice (toeslag), wasserij (toeslag), kluisje, lift en roomservice.

Vierhouterbos ca. 2,8 km, Zandenbos ca. 3,3 km, Pas Op ca. 3,4 km, Het Willemsbos ca. 3,5 km, Oosteindse Heide ca. 4,8 km, Elspeeter Struiken ca.5 km, Oranjepark ca. 5 km. Landgoed Staverden ca. 8 km, Paleis ‘t Loo ca. 14 km, Apenheul ca. 15 km, Kasteel Vosbergen ca. 18 km. Nationaal Park De Hoge Veluwe ca. 40 km.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on sep 03, 2023