Hotel De Koegelwieck Terschelling

Vanaf Euro 106,00 verblijft u in Hotel De Koegelwieck Terschelling in Hoorn (Terschelling, Waddeneilanden, Friesland, Nederland). Dit hotel biedt een privécottage en een warm ingerichte suite. Het is gevestigd op slechts 10 minuten wandelen van het natuurpark De Koegelwieck. Het restaurant serveert traditioneel Ierse gerechten en bieren. WiFi is beschikbaar in de gehele accommodatie. Deze service is gratis.

De charmante 2 persoons cottage en kamers van Hotel eethuis de Koegelwieck zijn voorzien van een zithoek met een tv. Ze beschikken over een eigen badkamer met een douche. Privé parkeren is gratis. Je kunt parkeren bij de accommodatie. Reserveren is niet noodzakelijk. Huisdieren zijn niet toegestaan. Bagageopslag aanwezig.

U kunt ontspannen met een Iers biertje in de tuin of luisteren naar traditionele Ierse muziek in de bar. Het hotel is gevestigd op 10 minuten rijden van het strand van Terschelling. Wrakkenmuseum ca. 2,1 km, Oerol Festival ca. 4,2 km, Zwembad De Dôbe ca. 8,5 km, Centrum voor Natuur en Landschap ca. 9,3 km, Terschelling VVV ca. 9,4 km, Vuurtoren Brandaris ca. 9,5 km, Museum ‘t Behouden Huys ca. 9,6 km.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on apr 23, 2024