McDreams Hotel Wuppertal City

McDreams Hotel Wuppertal City

Vanaf Euro 59,00 verblijft u in het McDreams Hotel Wuppertal City in Wuppertal (Noordrijn Westfalen, Duitsland). Het hotel ligt circa 1,5 km van het centrum en naast de monorail Schwebebahn. U kunt gratis parkeren. Er is gratis WiFi.

Dichtbij restaurants en winkels. Tevenover het hotel is een fitnesscentrum en een bowlingbaan. De 1-3 persoons kamers zijn uitgerust met een eigen badkamer, stijlvolle flatscreen-tv,comfortabele bedden en tapijt van hoge kwaliteit. Er is geen ontbijt in het hotel, maar in het gezellige cafe naast het hotel kunt u lekker ontbijten. Huisdieren zijn toegestaan. Er zijn mogelijk extra kosten aan verbonden. Openbaar parkeren is gratis. U kunt parkeren bij de accommodatie. Reserveren is niet noodzakelijk. Faciliteiten: bagagekluis, rookvrij, familiekamers.

Slot Burg ca. 12,7 km, Seilbahn Burg ca. 12,7, St.-Ludgerusbasiliek ca. 17,7 km, St Lucius Kerk ca. 18,1 km, Baldeney-meer ca. 18,3 km, Galopprennbahn ca. 19,8 km, Dusseldorf Grafenberg Wildlife Park ca. 19,9 km. Nabij Solingen en Remscheid.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on nov 05, 2023