Center Parcs Eifel Mosel Nurnburgring Gunderath

Center Parcs Eifel Mosel Nurnburgring Gunderath

Vanaf Euro 299,00 verblijft u op vakantiepark Center Parcs Eifel Mosel Nurnburgring in Gunderath (Eifel, Rijnland Palts, Rheinland Pfalz, Duitsland). Het Center Parcs Eifel Mosel Nürburgring bevindt zich in het hart van de Vulkaan-Eifel en biedt onder meer het tropisch zwemparadijs Aqua Mundo. WiFi is beschikbaar in de gehele accommodatie.

Elke 2-8 persoons vakantiehuis beschikt over een woonkamer en een keuken met magnetron en koelkast. De badkamer is uitgerust met een bad of een douche en het beschikt ook over een eigen terras met tuinmeubilair. In het Nationaal Park Eifel vindt u verschillende restaurants, waaronder het Italien Il Giardino en het Market Restaurant, dat een verscheidenheid aan themabuffetten verzorgt. U kunt 24 uur per dag winkelen in Shop 24. In het eigen sportcentrum kunt u allerlei activiteiten ondernemen, zoals badminton, mountainbiken, minigolf, squash en bowlen.

Het racecircuit Nürburgring bevindt zich op circa 9 km afstand. Het vakantiepark biedt tevens fietsverhuur en gratis parkeergelegenheid. Rijksburcht Cochem ca. 18,6 km.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on aug 05, 2023