Hotel The Bloom Noordwijk aan Zee

Vanaf Euro 132,00 verblijft u in een 2-6 persoons kamer in Hotel The Bloom in Noordwijk aan Zee (Zuid Holland, Nederland). Dit hotel wordt door een familie beheerd en biedt kamers met een tv en een eigen badkamer op slechts 100 meter van het strand van Noordwijk aan Zee. Het hotel beschikt over gratis WiFi.

BLOOM biedt een persoonlijke service en gastvrijheid en ligt op minder dan 10 minuten te voet van de duinen en het centrum met winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden. ‘s Ochtends geniet je van een gezond ontbijtbuffet. De knusse bar met een lounge biedt een warme ambiance voor een kopje koffie, een drankje of een spelletje tafelvoetbal. Openbaar parkeren is gratis. Je kunt parkeren in de buurt van de accommodatie. Reserveren is niet mogelijk. Huisdieren zijn niet toegestaan. Faciliteiten: terras, tuin, bar, oplaadpunt voor elektrische voertuigen, bagageopslag, lift en familiekamer.

Vuurtoren van Noordwijk ca. 300 meter, Keukenhof ca. 8 km, CORPUS ca. 8 km, Nationaal Natuurhistorisch Museum ca. 9 km, Naturalis ca. 9 km, Museum Volkenkunde ca. 9 km, Rijksmuseum van Oudheden ca. 10 km, Louwman Museum ca. 17 km, Koninklijk Paleis Huis ten Bosch ca. 18 km, Madurodam ca. 18 km, Escher Museum ca. 19 km. Strand van Noordwijk aan Zee ca. 150 meter, Strand van Katwijk aan Zee ca. 4,5 km, Wassenaar-strand ca. 8 km. Voorhout ca. 4,2 km, Sassenheim ca. 6 km.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on apr 13, 2024