Hotel Noordzee Katwijk

Hotel Noordzee Katwijk

Vanaf Euro 141,00 verblijft u in Hotel Noordzee in Katwijk (Zuid Holland, Nederland). Hotel Noordzee ligt aan het strand van Katwijk, direct om de hoek van een winkelcentrum. Het hotel biedt een bar en een terras. WiFi is beschikbaar in de gehele accommodatie. Deze service is gratis.

De 1-3 persoons kamers zijn gezellig ingericht en hebben een eigen badkamer. De luxere kamers beschikken ook over een balkon. Het restaurant serveert diverse vis- en vleesgerechten. Het is geopend van donderdag tot en met zondag. Privé parkeren is mogelijk bij de accommodatie. Reserveren is niet mogelijk. Parkeerkosten: EUR 10.0 per dag. Faciliteiten: terras, bar, kluisje en lift. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Vanaf Hotel Noordzee kunt je tal van wandel- en fietsroutes verkennen. Via de bushalte in de buurt reis je rechtstreeks naar het pretpark Duinrell en het centraal station van Leiden. Corpus ca. 6 km, Nationaal Natuurhistorisch Museum ca. 7 km, Naturalis ca. 7 km, Museum Volkenkunde ca. 8 km, Rijksmuseum van Oudheden ca. 8 km, Louwman Museum ca. 12 km, Keukenhof ca. 13 km, Koninklijk Paleis Huis ten Bosch ca. 13 km, Madurodam ca. 13 km, Escher Museum ca. 15 km. Nabij Leiden en Voorschoten.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on jul 28, 2023