Fletcher Hotel Restaurant De Witte Raaf Noordwijk

Vanaf Euro 75,00 verblijft u in een 2-4 persoons kamer in het Fletcher Hotel Restaurant De Witte Raaf in Noordwijk (Zuid Holland, Nederland). Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Raaf is een prachtig 4-sterrenhotel. Een wandeling van 20 minuten door het bos en de duinen brengt u bij het strand. WiFi is beschikbaar in de gehele accommodatie. Deze service is gratis.

Het hotel ligt op een rustige plek in een prachtige regio. Vlak bij vindt u het mooie winkelcentrum, en de duinen in de omgeving lenen zich uitstekend voor wandel- en fietstochten en ritjes te paard. De 2-4 persoons kamers zijn warm en comfortabel ingericht. De rustige en persoonlijke sfeer van dit hotel dragen bij tot een gezellige ambiance. Het hotel beschikt over een uitstekend restaurant en een gezellige hotelbar. Het hotel is ook een officiële trouwlocatie. Faciliteiten: tuin, terras, fietsverhuur (toeslag), roomservice, lift, familiekamer, voorzieningen voor mensen met een beperking. Privé parkeren is gratis. Je kunt parkeren bij de accommodatie. Reserveren is niet noodzakelijk. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Keukenhof ca. 5 km, Space Expo Noordwijk ca. 6 km, CORPUS, Nationaal Natuurhistorisch Museum, Naturalis, Museum Volkenkunde ca. 11 km, Zandvoorts Museum en Rijksmuseum van Oudheden ca. 12 km, NZH-Vervoermuseum ca. 15 km en Teylers Museum ca. 17 km. Strand van Noordwijk aan Zee ca. 1 km, Strand van Katwijk aan Zee ca. 7 km. Voorhout ca. 5 km en Sassenheim ca. 6 km.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on mrt 24, 2024