City Hotel Nieuw Minerva Leiden

City Hotel Nieuw Minerva Leiden

Vanaf Euro 125,00 verblijft u in een 2 persoons kamer in het City Hotel Nieuw Minerva Leiden in Leiden (Zuid Holland, Nederland). Het City Hotel Nieuw Minerva Leiden ligt in het hart van het historische centrum van Leiden, tussen de 2 belangrijkste winkelstraten.

De hotelkamers zijn ingericht in verschillende stijlen, van romantisch tot klassiek. Er is ook de beroemde Rembrandt-kamer. Daarnaast heeft het hotel een prachtige bruidssuite. De kamers aan de voorzijde bieden een mooi uitzicht op de gracht. City Hotel Nieuw Minerva Leiden is ingericht in een gezellige, Oud-Hollandse stijl met een huiselijke sfeer. Fietsen is populair in de omgeving en fietsverhuur is beschikbaar bij het hotel. Huisdieren zijn op verzoek toegestaan. Er zijn mogelijk extra kosten aan verbonden. Openbaar parkeren is mogelijk in de buurt van de accommodatie. Reserveren is niet mogelijk. Parkeerkosten: € 15 per dag. Faciliteiten: fietsverhuur (toeslag), bar, oplaadpunt voor elektrische voertuigen, bagageopslag, snackautomaat, frisdrankautomaat. Bovenverdiepingen alleen bereikbaar per trap

Je kunt jouw auto parkeren bij Haagweg Parking, Haagweg 8 in Leiden. Parkeren op straat is niet mogelijk in het centrum van Leiden. Naturalis ca. 1,2 km, Nationaal Natuurhistorisch Museum ca. 1,2 km, CORPUS ca. 2,8 km, Space Expo Noordwijk ca. 8 km, Louwman Museum ca. 12 km, Keukenhof ca. 13 km, Koninklijk Paleis Huis ten Bosch ca. 13 km, Escher Museum ca. 15 km, Haags Historisch Museum ca. 15 km, Mauritshuis ca. 15 km. Strand van Katwijk aan Zee ca. 8 km, strand van Noordwijk aan Zee ca. 8 km, strand van Wassenaar ca. 8 km. Rijksmuseum van Oudheden ca. 300 meter, Museum Volkenkunde ca. 450 meter.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on okt 06, 2023