Hotel Van Dijk Kampen

Vanaf Euro 108,00 verblijft u in Hotel Van Dijk in Kampen (Overijssel, Nederland). Het 3-sterren Hotel Van Dijk is te vinden in een monumentaal pand aan de rivier de IJssel. Het is gunstig gelegen in het centrum van de stad en u kunt de winkelstraten en musea gemakkelijk lopend bereiken.

De tweepersoons kamers hebben een eigen badkamer en een televisie. Alle kamers zijn ook voorzien van WiFi. Huisdieren zijn niet toegestaan. Openbaar parkeren is gratis. Je kunt parkeren in de buurt van de accommodatie. Reserveren is niet noodzakelijk. Faciliteiten: terras, fietsverhuur (toeslag), bar, bagageopslag, wasserij (toeslag), bruidssuite, familiekamer en kranten.

De Venen ca. 2 km, IJsselhallen Zwolle ca.12 km, Hogeschool Windesheim ca. 12,6 km, Stedelijk Museum Zwolle ca. 12,6 km, Overijssels Centrum Beeldende Kunsten ca. 12,6 km, Poppodium Hedon ca. 12,6 km, Walibi Holland ca. 16,4 km. Sauna Swoll ca. 19,3 km, Drontermeer ca. 10,7 km, Ketelmeer ca. 14,7 km en Zwarte meer ca. 18 km. Wezep ca. 12,8 km en Zwolle ca. 13 km.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on apr 26, 2024