Hotel De Pergola Giethoorn

Vanaf Euro 144,00 verblijft u in Hotel De Pergola in Giethoorn (Overijssel, Nederland). Het hotel ligt aan het water in het centrum van Giethoorn. WiFi is beschikbaar in de gehele accommodatie. Deze service is gratis.

Elke tweepersoons kamer is uitgerust met een televisie en een bureau. U vindt hier tevens een compacte, maar volledig uitgeruste badkamer met een douche of bad. U kunt ook een 4 persoons appartement met 2 slaapkamers huren. ‘s Ochtends kunt u genieten van een gratis ontbijtbuffet. In de stijlvolle brasserie van Hotel de Pergola kunt u terecht voor een heerlijke lunch of een verrukkelijk diner. Als het weer het toelaat, kunt u eveneens buiten op het terras ontspannen met een drankje. Profiteer verder van gratis openbaar parkeren aan de voorzijde van het hotel. Faciliteiten: terras, kanovaren (toeslag), restaurant, bagageopslag en minisupermarkt aanwezig. Openbaar parkeren is gratis. U kunt parkeren in de buurt van de accommodatie. Reserveren is niet noodzakelijk. Parkeren op straat.

IJsbaan Wanneperveen ca. 3,2 km, Landgoed De Oldenhof ca. 9 km, Nationaal Park Weerribben Wieden ca. 0,5 km, Bovenwiede (meer) ca. 0,7 km, Beulaker (meer) ca. 3 km. Steenwijk ca. 8 km, Meppel ca. 8,6 km, Wolvega ca. 18,2 km.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on feb 15, 2024