Chalet Park Kroondomein Giethoorn

Vanaf Euro 152,00 verblijft u op vakantiepark Chalet Park Kroondomein Giethoorn in Giethoorn (Overijssel, Nederland). Chalet park Kroondomein is gevestigd in Giethoorn, op 2 km van de snelweg N334. De accommodatie is voorzien van gratis WiFi.

Alle 4-6 persoons chalets kijken uit op de rivier en zijn voorzien van een flatscreen-tv en een terras. Ze hebben ook een volledig uitgeruste keuken. Verder beschikken ze over een eigen badkamer met een douche. Daarnaast heeft het Chalet park Kroondomein Giethoorn eigen watersportfaciliteiten. Huisdieren zijn niet toegestaan. Er zijn watersportfaciliteiten (toeslag), kanovaren nabij de accommodatie, windsurfen (toeslag), hengelsport (toeslag), tennisbaan nabij de accommodatie, shuttleservice en pendeldienst (toeslag). Openbaar parkeren is mogelijk in de buurt van de accommodatie. Reserveren is niet noodzakelijk. Parkeerkosten: € 4 per dag.

Het is 20 minuten rijden naar het nationaal park Weerribben-Wieden en 38 km naar Zwolle. Golfclub Havelte ca 12,3 km, Station Steenwijk ca. 7,4 km.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on mei 04, 2024