Campanile Hotel Restaurant Zwolle

Vanaf Euro 72,00 verblijft u in een 1-3 persoons kamer in het Campanile Hotel Restaurant Zwolle in Zwolle (Overijssel, Nederland). Het Campanile Hotel & Restaurant Zwolle ligt op slechts 5 minuten van het stadscentrum. Er is gratis WiFi en bij zonnig weer kun je heerlijk op het terras zitten.

Dankzij de koffie- en theefaciliteiten op je kamer heb je een ontspannen plek om uit te rusten. Er wordt ‘s ochtends een ontbijtbuffet geserveerd dat bestaat uit warme en koude gerechten. In het à-la-carterestaurant kun je genieten van seizoensgebonden gerechten en dagschotels. Er is een verscheidenheid aan voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. De gezellige bar biedt een groot assortiment aan drankjes. Faciliteiten: terras, bar, restaurant, oplaadpunt voor elektrische voertuigen, bagageopslag, snackautomaat, frisdrankautomaat en voorzieningen voor mindervaliden. Openbaar parkeren is mogelijk bij de accommodatie. Reserveren is niet mogelijk. Er kunnen kosten aan verbonden zijn. Huisdieren zijn op verzoek toegestaan. Er zijn mogelijk extra kosten aan verbonden.

Park de Wezenlanden ca. 1,5 km, Kasteel Vosbergen ca. 14 km. Museum de Fundatie ca. 650 meter. Zwolle is een gezellige stad met veel winkels en restaurants. Het treinstation ligt op 20 minuten loopafstand van het Campanile Zwolle.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on dec 07, 2023