Hotel Outside Inn Amsterdam

Vanaf Euro 70,00 verblijft u in Hotel Outside Inn in Amsterdam (Noord Holland, Nederland). Outside Inn is een hotel dat is ontworpen als een overdekte camping in Amsterdam. Het hotel ligt op 1,9 km van de Johan Cruijff Arena.

Je kunt overnachten in 2 persoons caravans, 2 persoons strandhuisjes of 2 persoons camping pods die zijn omgebouwd tot slaapkamers. De accommodatie biedt gratis parkeren in het weekend. De kamers liggen in een groen park, compleet met een kersenbloesemboom, een schommel en zelfs een zandstrand. Er zijn vrijstaande gedeelde badkamerfaciliteiten. Je kunt een ontbijt bestellen en hiervan genieten in de lobby of op het privéterras net buiten de kamers. Snacks en drankjes zijn ook verkrijgbaar. Er is een 24-uurslounge waar je kunt zitten en spelletjes kunt spelen. Outside Inn ligt op 300 meter van het metrostation Van der Madeweg, vanwaar je binnen 10 minuten bij het station Amsterdam Centraal bent. Openbaar parkeren is mogelijk in de buurt van de accommodatie. Reserveren is niet noodzakelijk. Parkeerkosten: € 15 per dag. Huisdieren zijn niet toegestaan. Faciliteiten: terras, bar, oplaadpunt voor elektrische voertuigen, bagagekluis, bagageopslag, binnenspeelplaats en kluisje.

Heineken Experience ca. 4,4 km, Artis Zoo ca. 4,7 km, Rijksmuseum, Moco Museum en Van Gogh Museum ca. 4,9 km, Rembrandtplein, Leidseplein en Rembrandthuis ca. 5 km, Vondelpark en De Dam ca. 6 km. Strand Blijburg ca. 7 km.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on dec 03, 2023