Hotel De Boei Egmond aan Zee

Vanaf Euro 64,00 verblijft u in een 1-2 persoons kamer of 4 persoons appartement in Hotel De Boei in Egmond aan Zee (Noord Holland, Nederland). Hotel De Boei bevindt zich op circa 50 meter van het strand van Egmond aan Zee. Het biedt eenvoudige accommodaties met gratis WiFi en een kabeltelevisie.

U vindt er ook een restaurant met een verwarmd terras. De kamers hebben allemaal een wekker, een telefoon en een eigen badkamer met een douche. Huisdieren zijn niet toegestaan. Openbaar parkeren is mogelijk in de buurt van de accommodatie. Reserveren is niet mogelijk. Parkeerkosten: € 7 per dag. Faciliteiten: restaurant, kluisje en familiekamer.

Hotel De Boei ligt op enkele minuten lopen van het mooie dorpscentrum van Egmond, waar zich diverse restaurants en bars bevinden. De stad Alkmaar is met de auto in 10 minuten te bereiken. Hollands Kaasmuseum ca. 9 km, Nationaal Biermuseum ca. 9 km, Museum BroekerVeiling ca. 14 km, Vuurtoren van IJmuiden ca. 18 km en Landgoed Beeckestijn ca. 19 km. Strand van Bergen aan Zee ca. 2,9 km, Strand van Castricum aan Zee ca. 4,9 km, Schoorl ca. 7 km, Strand van Wijk aan Zee ca. 10 km. Heiloo ca. 6 km en Alkmaar ca. 8 km.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on mrt 09, 2024