Bungalowpark ‘t Hoogelandt De Koog

Vanaf Euro 156,00 verblijft u op Bungalowpark ‘t Hoogelandt in De Koog (Texel, Waddeneilanden, Noord Holland, Nederland). Bungalowpark ‘t Hoogelandt ligt aan de rand van een dennenbos, tussen De Koog en Den Burg, en biedt afzonderlijke accommodaties met eigen kookgelegenheid en een terras. Het park ligt op 1,7 km van het strand. WiFi is beschikbaar in de gehele accommodatie. Deze service is gratis.

Alle 4-8 persoons bungalows en villa’s zijn voorzien van gratis vast internet en hebben 3 slaapkamers en een eethoek. Ze beschikken over een open keuken met een kookplaat, een magnetron en een koelkast. De badkamer is uitgerust met een bad en er is een apart toilet. Huisdieren zijn niet toegestaan. Openbaar parkeren is gratis. U kunt parkeren bij de accommodatie. Reserveren is niet mogelijk.

Centrum De Koog ca. 2 km. In het centrum van De Koog vindt u onder meer een grotere supermarkt en diverse restaurants. U kunt gebruikmaken van de faciliteiten van Residentie Calfornie, op 150 meter van de accommodatie. De Duinen van Texel en Ecomare bevinden zich op 1,7 km. Het is 4,6 km naar het centrum van Den Burg en ongeveer 2 km naar Ecomare.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on feb 20, 2024