Hotel Vesting Bourtange

Vanaf Euro 99,00 verblijft u in Hotel Vesting Bourtange in Bourtange (provincie Groningen, Nederland). Dit hotel ligt in de prachtige vestingstad Bourtange, in de rustige regio van Westerwolde, en nodigt u uit voor een ontspannen, romantisch verblijf in een historische omgeving. WiFi is beschikbaar in de gehele accommodatie. Deze service is gratis.

De 2 persoons kamers van Hotel Vesting Bourtange zijn ruim en stijlvol ingericht, sommige met traditionele bedstee. De stad ademt de sfeer van een openluchtmuseum en biedt een unieke ervaring. Reis terug in de tijd met een wandeling langs de vestingwerken en de pittoreske marktplein. Natuurliefhebbers zullen tevens genieten van de prachtige locatie. Openbaar parkeren is gratis. Je kunt parkeren in de buurt van de accommodatie. Reserveren is niet mogelijk. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Hotel Vesting Bourtange ligt op 2 kilometer van de Duitse grens, en is een ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Groningen en Drenthe. In juni kunt u naar De Slag om Bourtange. Nabijgelegen plaatsen: Bellingwolde, Vriescheloo, Wedde, Blijham, Oude Pekela, Vlagtwedde, Stadskanaal, Nieuw Buinen, Musselkanaal en Sellingen.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on apr 07, 2024