Hotel Halbert Groningen

Vanaf Euro 97,00 verblijft u in een 2-4 persoons kamer in Hotel Halbert in Groningen (provincie Groningen, Nederland). Hotel Halbert ligt aan een van de mooiste straten van Groningen, midden in het historische centrum.

De 2-4 persoons hotelkamers zijn ingericht met extra lange bedden en in de hele accommodatie kun je gratis gebruikmaken van WiFi. Het ontbijt wordt geserveerd in de tuinkamer, of ‘s zomers in de stadstuin. Het ontbijtbuffet biedt verse broodjes, beleg en verse sappen. Er worden ook glutenvrije producten geserveerd. Faciliteiten: terras, tuin, bar, restaurant, bagageopslag, kluisje, airconditioning, lift, familiekamer. Huisdieren zijn niet toegestaan. Er is geen parkeergelegenheid.

Hotel Halbert is een uitstekende uitvalsbasis voor een verkenningstocht door het centrum van Groningen. Om de hoek is de Martinitoren, de Grote Markt en de Herestraat. Het Groninger Museum en het centraal station liggen op 15 minuten wandelen van het hotel. Instituut voor Kunst & Architectuurgeschiedenis ca. 150 meter, Martinitoren ca. 250 meter, Grafisch Museum Groningen ca. 400 meter, Noordelijk Scheepvaartmuseum ca. 450 meter, Groninger Museum ca. 850 meter.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on jul 10, 2024