Hotel Restaurant Oortjeshekken Ooij

Hotel Restaurant Oortjeshekken Ooij

Vanaf Euro 120,00 verblijft u in Hotel Restaurant Oortjeshekken in Ooij (Gelderland, Nederland). Het hotel beschikt over een restaurant en bar. WiFi is beschikbaar in de openbare ruimtes. Deze service is gratis. Het hotel heeft een terras en een tuin.

Er zijn kamers voor 2-4 personen sommige hebben een zithoek, ook familiekamers. Een aantal kamers biedt uitzicht op het meer of de rivier. De kamers beschikken over een eigen badkamer. U kunt zwemmen in het meertje Bisonbaai vlakbij het hotel. Ook kunt u fietsen en wandelen in het mooie natuurgebied. Privé parkeren is gratis. U kunt parkeren bij de accommodatie. Reserveren is niet noodzakelijk. Er is een oplaadpunt voor elektrische voertuigen. Voorzieningen voor gehandicapten aanwezig. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Hotel Restaurant Oortjeshekken bevindt zich op 7 km van Nijmegen en op 14 km van Arnhem. Park Tivoli ca. 5,1 km, Doornenburg ca. 5,6 km, Radboud Universiteit ca. 6,6 km, Goffertpark ca. 7,9 km, GelreDome ca. 11,4 km, Arnhem ca. 13,6 km, Hartenstein ca. 15,2 km, Koninklijke Burgers Zoo ca. 16,6 km, Nijmegen ca. 5,9 km, Elst ca. 8,1 km, Duiven ca. 10,5 km.

Klik hier boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on aug 30, 2023