Guesthouse Vertoef Nijmegen

Vanaf Euro 178,00 verblijft u in een 2 persoons kamer in Guesthouse Vertoef in Nijmegen (Gelderland, Nederland). Guesthouse Vertoef ligt op 300 meter van het centraal station van Nijmegen en beschikt over een terras, een bar en gratis WiFi.

U vindt ook een bagageopslag en een restaurant bij de accommodatie. De hotelkamers zijn voorzien van een zithoek en boxspringbedden van Auping. Verder beschikken ze over een flatscreen-tv met kabelzenders, een oven en een eigen badkamer. U kunt genieten van een ontbijtbuffet in Guesthouse Vertoef. Het restaurant gebruikt elke dag lokale, biologische producten en groene initiatieven, zoals biologisch afbreekbaar wegwerpservies en duurzaam afvalbeheer. De accommodatie heeft een sauna en verhuurt fietsen. Fietsen is een van de activiteiten die u in de buurt van Guesthouse Vertoef kunt ondernemen. Er is parkeergelegenheid bij de accommodatie, zowel buiten als in de garage voor auto’s, motorfietsen en fietsen.

Guesthouse Vertoef ligt direct naast de Stadsschouwburg van Nijmegen. Poppodium Doornroosje en Concertgebouw de Vereeniging bevinden zich op minder dan 350 meter afstand. Goffertpark ca. 2,5 km, Historisch Museum Arnhem ca. 16 km, Huize Hartenstein ca. 16 km, Koninklijke Burgers Zoo ca. 18 km en Nederlands Openluchtmuseum ca. 19 km. Kronenburgerpark ca. 350 meter, Speeltuin Kraaienest ca. 750 meter, Speeltuin Boerenlandje ca. 900 meter, Valkhofpark ca. 1 km. De locatie is heel centraal, 2 min vanaf Nijmegen centraal station en 5 min lopen naar het centrum van Nijmegen

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on mrt 01, 2024