Bed and Breakfast Waard van Kekerdom

Bed and Breakfast Waard van Kekerdom

Vanaf Euro 74,00 verblijft u in Bed and Breakfast Waard van Kekerdom in Kekerdom (Gelderland, Nederland). Waard van Kekerdom ligt in Kekerdom en beschikt over een restaurant, een bar en een tuin. De accommodatie biedt uitzicht op de tuin en ligt op 44 km van Xanten. Er zijn kamers voor 2 personen. WiFi is beschikbaar in de gehele accommodatie. Deze service is gratis.

De bed & breakfast verzorgt dagelijks een continentaal ontbijt. Waard van Kekerdom beschikt over een terras. U kunt fietsen huren bij de accommodatie. Huisdieren zijn op verzoek toegestaan. Er zijn mogelijk extra kosten aan verbonden. Openbaar parkeren is gratis. U kunt parkeren bij de accommodatie. Reserveren is niet noodzakelijk.

Arnhem ligt op 29 km van Waard van Kekerdom en Nijmegen ligt op 13 km afstand. Breng een bezoek aan Kasteel Doornenburg, Fort Pannerden, Park Lingezegen, Park Tivoli, Klaverland (meer), Bison Baai (meer) ca. 7 km, GelreDome, Hartenstein ca. 17,9 km, Koninklijke Burgers Zoo en het Openluchtmuseum in Arnhem, Slot Moyland ca. 20 km.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on sep 14, 2023