Hotel Restaurant Toxopeus Anjum

Vanaf Euro 90,00 verblijft u in een 2 persoons kamer in Hotel Restaurant Toxopeus in Anjum (Friesland, Nederland). Hotel Restaurant Toxopeus bevindt zich in Anjum en biedt een restaurant, rookvrije kamers, gratis WiFi in de hele accommodatie en een terras.

Alle 2 persoons kamers bij het hotel zijn voorzien van een zithoek, een flatscreen-tv met kabelzenders en een eigen badkamer met een haardroger en een douche. Alle kamers bij Hotel Restaurant Toxopeus hebben beddengoed en handdoeken. Er is iedere ochtend een ontbijt beschikbaar. De opties zijn een als buffet aangeboden ontbijt, vegetarisch ontbijt en glutenvrij ontbijt. Faciliteiten: airconditioning, terras, restaurant. Openbaar parkeren is gratis. Je kunt parkeren in de buurt van de accommodatie. Reserveren is niet noodzakelijk. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Zeehondencrèche Pieterburen ligt op 33 km van de accommodatie. Lauwersmeer ca. 2 km, Ballastplaat (bos) ca. 6 km. Schiermonnikoog ca. 8 km. Nationaal Park Lauwersmeer ca. 6 km, Schelpenmuseum Paal 14 ca. 11 km.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on mei 27, 2024