Boutiquehotel Dokkum

Boutiquehotel Dokkum

Vanaf Euro 129,00 verblijft u in het Boutiquehotel Dokkum in Dokkum (Friesland, Nederland). Boutiquehotel Dokkum ligt in Dokkum, op 45 km van de concertzaal Simplon, en biedt 4-sterrenaccommodatie met een tuin, een terras en een bar. WiFi is beschikbaar in de gehele accommodatie. Deze service is gratis.

De kamers zijn uitgerust met een zithoek. koffiezetapparaat, een tv en gratis WiFi. Sommige kamers hebben ook een patio en sommige bieden uitzicht op de stad. Alle kamers van Boutiquehotel Dokkum zijn voorzien van airconditioning en een bureau. De accommodatie verzorgt een continentaal ontbijt. Faciliteiten: terras, tuin, fietsverhuur (toeslag), bar, restaurant, oplaadpunt voor elektrische voertuigen, roomservice, airconditioning en familiekamer. Openbaar parkeren is mogelijk in de buurt van de accommodatie. Reserveren is niet mogelijk. Parkeerkosten: € 1 per uur. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Fries Museum ca. 19 km, Schelpenmuseum Paal 14 ca. 20 km. Nabijgelegen plaatsen: Holwerd, Mitselwier, Kollum, Damwald, Rinsumageest, Kollumersweach en De Westereen. Nabijgelegen meer: Lauwersmeer.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on nov 28, 2023