Appartement Lanterfant Nes

Vanaf Euro 174,00 verblijft u in een 4 persoons appartement Lanterfant in Nes (Ameland, Waddeneilanden, provincie Friesland, Nederland).Lanterfant ligt in Nes, op 2,1 km van Strand bij Westerpad, en biedt accommodatie met een tuin, een terras en gratis WiFi.

Gasten bij dit vrijstaand appartement hebben toegang tot een patio. Het appartement heeft 2 slaapkamers, een keuken met een koelkast, een magnetron, een oven, een vaatwasser en een koffiezetapparaat. Handdoeken en beddengoed worden bij het appartement verzorgd. Gratis snelle WiFi 60 Mbps. Geschikt voor het streamen van 4K-content en videogesprekken op meerdere apparaten. De snelheidstest is uitgevoerd door de host. Er is geen parkeergelegenheid. Huisdieren zijn niet toegestaan. Bovenverdiepingen alleen bereikbaar per trap. Facilteiten: bbq, patio, terras en tuin.

Nes ligt op 2,2 km van het appartement, en Strand van Buren ligt 2,3 km verderop. Lanterfant ligt op ca. 350 m van het centrum van Nes. Vuurtoren van Ameland ca. 10 km. Strand van Nes ca. 1,6 km, strand van Buren ca. 1,8 km, Strand van Ballum ca. 4 km, Strand bij Meindertspad ca. 4,5 km.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on feb 29, 2024