Stumbergers Hotel Cochem

Vanaf Euro 119,00 per nacht verblijft u in het Stumbergers Hotel in Cochem (Duitsland). Dit hotel wordt door een familie beheerd en ligt aan de rivier de Moezel in de wijk Sehl in Cochem. Het Stumbergers Hotel biedt een terras en een panoramisch uitzicht op het kasteel Reichsburg.

De moderne kamers van het 3-sterrenhotel Stumbergers hebben een kabeltelevisie en een badkamer met een douche. Sommige kamers beschikken over een balkon met uitzicht op de Moezel. WiFi is gratis beschikbaar in de openbare ruimtes. Het Stumbergers verzorgt dagelijks een ontbijtbuffet en serveert tevens een selectie regionale en internationale gerechten. Gasten kunnen in de Amerikaanse bar of in de grote biertuin van een drankje genieten.

Hotel Stumbergers ligt op 500 meter van de Ebernach-abdij en op 2,5 kilometer van het stadscentrum van Cochem met haar historische stadspoort de Enderttor. Het Stumbergers Hotel biedt gratis parkeergelegenheid voor auto’s, motoren en fietsen. Het ligt op 40 kilometer van de luchthaven van Hahn, en het circuit/evenemententerrein Nürburgring. 1-3 persoons kamers. Golfbaan op ca. 3 km. Rookvrije kamers.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on mei 23, 2024