Hotels Bad Munstereifel Eifel

Vanaf Euro 72,00 verblijft u in een hotel in Bad Munstereifel (Eifel, Duitsland). Bad Münstereifel is een plaats in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen, gelegen in Kreis Euskirchen. Naburige steden zijn onder andere Euskirchen, Mechernich en Schleiden.

Bezoek de vrijwel geheel intacte stadsmuur, inclusief vier poorten en de binnenstad. Verder zijn de Burg Münstereifel, de Romaanse kloosterkerk van Sint Chrysanthus en Daria uit 1100, de Jezuïetenkerk uit omstreeks 1660, het Romaanse huis uit 1167, een van de oudste stenen huizen van Duitsland, het Windeckhaus, een vakwerkhuis, het Sint Michaelgymnasium uit 1659, het voormalige Karmelietessenklooster, het raadhuis uit de veertiende tot zestiende eeuw, de radiotelescoop Effelsberg van 100 meter doorsnee, de Romeinse tempel, de zogenoemde Heidentempel en de Romeinse kalkoven bij Iversheim uit de derde eeuw, zeer bezienswaardig.

Ook kent Bad Münstereifel verschillende musea, zoals het erfgoedmuseum in het Romaanse huis, de Romeinse kalkovens bij Iversheim, het apothekersmuseum, het weverijmuseum, het natuur- en landschapsmuseum, het poppen- en speelgoedmuseum en het museum van houten speelgoed. Rond de stad ligt er aan ongeveer 200 kilometer goed bewegwijzerde wandel- en fietspaden.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on feb 07, 2024