Hotel Ibis Aachen Marschiertor Aix la Chapelle

Hotel Ibis Aachen Marschiertor Aix la Chapelle

Vanaf Euro 89,00 verblijft u in het Hotel Ibis Aachen Marschiertor – Aix la Chapelle in Aken (Aachen, Noordrijn Westfalen, Duitsland). Dit hotel heeft een 24 uurs-bar, een eigen parkeerterrein en gratis internet in de lobby. Het hotel ligt tegenover een park, op 5 minuten wandelen van het treinstation van Aken.

Het Ibis Aachen Marschiertor – Aix-la-Chapelle biedt kamers met een satelliet-tv en een bureau. Alle 1 en 2 persoons kamers hebben een eigen badkamer met een föhn. Er wordt een ontbijtbuffet geserveerd. Het restaurant La Table serveert ‘s avonds regionale gerechten. Er zijn 24 uur per dag drankjes en snacks verkrijgbaar in de bar van het Ibis, waar je ook een terras vindt. Verder is er gratis WiFi in de lobby en in de rest van de accommodatie.

Het Ibis Aachen Marschiertor – Aix-la-Chapelle bevindt zich op 2 minuten wandelen van de bushalte Misereor. Hier stoppen verschillende buslijnen.
In de bar kun je sportwedstrijden bekijken via Sky betaal-tv. De accommodatie bevindt zich op 15 minuten wandelen van het centrum van Aken, met zijn historische kathedraal. Met de bus reis je in 10 minuten naar de Universiteit van Aken.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on aug 14, 2023