Central Hotel Schwetzingen

Vanaf Euro 85,00 verblijft u in Central Hotel in Schwetzingen (Baden Wurttemberg, Duitsland). WiFi is beschikbaar in de gehele accommodatie. Deze service is gratis.

Het Central Hotel ligt in Schwetzingen en beschikt over individueel ingerichte 1-3 persoons kamers met gratis WiFi. Sommige kamers bieden toegang tot het bubbelbad of de sauna. Elke kamer heeft een unieke inrichting met een combinatie van spiegels, speciale plafondverlichting en schilderijen. Sommige kamers beschikken over een eigen balkon. De eigen badkamer in elke kamer is uitgerust met een douche. In 2023 heeft Vakantieklik dit hotel bezocht. Ons oordeel: ruime kamer, schoon en prima ontbijt, ook een prima doorgangshotel voor uw vakantie.

Sommige kamers hebben een kitchenette en op minder dan 10 minuten loopafstand vindt u een aantal lokale eetgelegenheden. Op verzoek kan er een ontbijtbuffet geserveerd worden. Het pittoreske paleis van Schwetzingen en de bijbehorende tuin zijn te voet in 5 minuten te bereiken. Er is gratis parkeergelegenheid bij de accommodatie. Kasteel Heidelberg ca. 11 km, botanische tuin ca. 8 km, Kasteel Schwetzingen ca. 750 meter, Vogelpark Plankstadt ca. 1,4 km.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on mei 26, 2024