Appartementen Gipfelsturmer Winterberg

Vanaf Euro 153,00 verblijft u in een 2-5 persoons appartement Gipfelsturmer in Winterberg (Sauerland, Noordrijn Westfalen, Duitsland). Deze appartementen zijn in 2017 volledig gerenoveerd en bevinden zich op slechts 100 meter van Bikepark Winterberg en het skiresort Skiliftkarussell. Gipfelstürmer heeft een terras van 90 m² op het zuiden. WiFi is beschikbaar in de openbare ruimtes. Deze service is gratis.

De appartementen zijn volledig ingericht en beschikken over een keuken. Er is een ontbijtbuffet beschikbaar en uw ontbijt kan ook naar uw appartement worden gebracht. Verder vindt u in hetzelfde gebouw een bierlounge en een café. De appartementen van Gipfelstürmer liggen aan veel wandelroutes. Er is ook een fietsenstalling en ski-opslag. Huisdieren toegestaan.

U kunt een parkeerplaats reserveren in de ondergrondse garage, waar zich een lift bevindt die rechtstreeks toegang tot de appartementen biedt. Op slechts 100 meter afstand vindt u een bushalte en u kunt gratis gebruikmaken van het openbaar vervoer in Winterberg.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on mrt 18, 2024