City Hotel De Jonge Assen

Vanaf Euro 117,00 verblijft u in het City Hotel De Jonge in Assen (Drenthe, Nederland). City Hotel de Jonge ligt in het centrum van het winkelgebied van Assen. Het hotel heeft een restaurant met een ruim terras. WiFi is gratis beschikbaar. Er zijn dagelijks een volledig Engels ontbijt en een ontbijtbuffet beschikbaar.

De ruime 2 en 3 persoons kamers van dit hotel hebben een ontspannende zithoek en een flatscreen-tv. Elke kamer heeft een eigen badkamer en gratis koffie- en theefaciliteiten. Het hotel beschikt over een lift en een 24-uursreceptie. Huisdieren zijn niet toegestaan. Openbaar parkeren is mogelijk in de buurt van de accommodatie. Reserveren is niet noodzakelijk. Er zijn extra kosten aan verbonden.

In de omgeving van Hotel de Jonge zijn tal van wandel- en fietsroutes te vinden. Het hotel ligt op 250 meter van het Drents Museum, op 600 meter van het station Assen en op 4,5 km van het TT-Circuit Assen. De luchthaven Groningen Eelde bevindt zich op 14 km afstand. Drentsche Golf en Countryclub ca. 3,5 km, Herinneringcentrum Kamp Westerbork ca. 8,1 km, Boomkroonpad ca. 13,2 km, Hunebedcentrum ca. 17,3 km.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on feb 27, 2024