Vakantiepark Zeepark Zeewind Bredene

Vakantiepark Zeepark Zeewind Bredene

Vanaf Euro 64,00 verblijft u op vakantiepark Zeepark Zeewind in Bredene (West Vlaanderen, Belgie). Zeepark Zeewind ligt op minder dan 1 km van het strand van Bredene aan de Belgische kust en biedt privéaccommodatie, 2 tennisbanen, een buitenzwembad, een voetbalveld en een kinderspeelplaats.

Alle 4-6 persoons vakantiehuizen en 2 persoons appartement hebben een eigen badkamer en een keuken met apparatuur zoals een magnetron en een koelkast. Sommige appartementen hebben een balkon met uitzicht op het zwembad. In alle appartementen is gratis WiFi beschikbaar. Op loopafstand van Zeepark Zeewind vindt u winkels en restaurants. Er is gratis privéparkeergelegenheid bij de accommodatie. Huisdieren zijn op verzoek toegestaan. Er zijn mogelijk extra kosten aan verbonden. Faciliteiten: terras, tuin, minigolf (toeslag), tafeltennis, speeltuin, tennisbaan, snackbar, bar, restaurant, bagageopslag en seizoensgebonden buitenzwembad.

Oostende ca. 12 km, Volkssterrenwacht Cozmix Beisbroek ca. 16 km, Hof Bladelin, Frietmuseum, Grote Markt van Brugge, Historium Brugge ca. 17 km, Museum-Gallery Xpo Salvador Dali, Belfort van Brugge, Lampenmuseum Lumina Domestica, Begijnhof en Boudewijn Seapark ca. 18 km. Strand van Bredene ca. 600 meter, Strand van De Haan ca. 1,4 km, Strand van Oostende ca. 4,9 km, Strand Mariakerke ca. 7 km. Blankenberge ca. 13 km.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on dec 15, 2023