Hotel Antwerp Billard Palace Antwerpen

Vanaf Euro 77,00 verblijft u in Hotel Antwerp Billard Palace in Antwerpen (België). Hotel Antwerp Billard Palace pronkt met een gunstige locatie, direct naast het centraal station van Antwerpen. Er is een biljart- en snookerzaal aanwezig. De oude stadskern, met de Grote Markt en het winkelgebied de Meir zijn te voet in 15 minuten bereikbaar.

In elke 1-3 persoonskamer vindt u een televisie en een telefoon. Sommige kamers hebben een zithoek en/of een eigen badkamer. Andere kamers bieden het gebruik van een gedeelde badkamer op de gang. Op 5 minuten loopafstand zijn een scala aan restaurants, winkels, cafés en bars gevestigd. Bovendien kunt u in Hotel Antwerp Billard Palace ontbijten, tegen een toeslag. Huisdieren zijn niet toegestaan. Betaalde wifi, lift, bar, biljart, familiekamers.

De dierentuin van Antwerpen ligt op 200 meter afstand. De afstand naar het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten is 2,6 km vanaf het hotel. Openbaar parkeren is mogelijk in de buurt van de accommodatie. Reserveren is niet noodzakelijk. Parkeerkosten: EUR 22 per dag.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on jan 20, 2024