Hostel Boomerang Antwerp Antwerpen

Hostel Boomerang Antwerp Antwerpen

Vanaf Euro 55,00 per nacht verblijft u in hostel Boomerang Antwerp in Antwerpen (Belgie). Boomerang Antwerp is gevestigd in Antwerpen, op 1,4 km van De Keyserlei. Het pand is gebouwd in 1920 en ligt op 1,5 km van het Rubenshuis en 1,7 km van de Groenplaats van Antwerpen. U kunt gebruikmaken van barbecuefaciliteiten. WiFi is beschikbaar in de openbare ruimtes. Deze service is gratis.

Alle kamers van het hostel hebben een zithoek. Sommige kamers beschikken over een keuken met een magnetron. Er is een gemengde slaapzaal en een vrouwenslaapzaal. Verder heeft elke unit een koelkast. Boomerang Antwerp beschikt eveneens over een terras. De accommodatie biedt een strijkservice en zakelijke faciliteiten zoals een fax- en kopieerapparaat. Het personeel bij de receptie spreekt Duits, Engels en Spaans en staat altijd voor u klaar. Huisdieren zijn niet toegestaan. Parkeren op straat.

Boomerang Antwerp bevindt zich 1,9 km van het Koningin Astridplein. De dichtstbijzijnde luchthaven is de internationale luchthaven van Antwerpen, 4,2 km verderop.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on nov 21, 2023