Pension Logement Hellevoetsluis

Vanaf Euro 76,00 verblijft u in Pension Logement Hellevoetsluis in Hellevoetsluis (Zuid Holland, Nederland). Logement Hellevoetsluis ligt in Hellevoetsluis en biedt gratis WiFi.

Alle 2-4 persoons kamers van Logement Hellevoetsluis zijn voorzien van een koelkast en in de buurt vindt u koffie- en theefaciliteiten. U kunt ook een 6 persoons appartement huren op de begane grond. Huisdieren zijn niet toegestaan. Privé parkeren is gratis. U kunt parkeren bij de accommodatie. Reserveren is niet noodzakelijk. Bij de accommodatie en in de omgeving kunt u tal van activiteiten ondernemen, zoals golfen, fietsen en paardrijden.

U kunt een bezoek brengen aan de vuurtoren van Hellevoetsluis, op 4,3 km afstand of het strand, op 900 m afstand. U kunt ook een bezoek brengen aan de 200 jaar oude historische droogdok, diverse antieke boten en een authentieke windmolen van 218 jaar oud. Natuurreservaat Quackjeswater ligt op 1,1 km afstand. Vuurtoren van Hellevoetsluis ca. 3 km, Oostvoornse meer ca. 9,6 km, Golfclub Kleiburg ca. 10,3 km, Europoort ca. 12,1 km, Maasvlakte ca. 12,9 km, Futureland ca. 13,7 km.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on jun 13, 2020