Hotel Aan Zee Noordwijk aan Zee

Vanaf Euro 99,00 verblijft u in Hotel Aan Zee in Noordwijk aan Zee (Zuid Holland, Nederland). Dit hotel wordt door een familie beheerd en biedt 1-6 persoons kamers met een eigen badkamer op slechts 100 meter van het strand van Noordwijk aan Zee. Het hotel beschikt over gratis WiFi en een terras.

Het Hotel Aan Zee biedt een persoonlijke service en gastvrijheid en ligt op minder dan 10 minuten te voet van de duinen en het centrum met winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden. ‘s Ochtends geniet je van een gezond ontbijtbuffet. De knusse bar met een lounge biedt een warme ambiance voor een kopje koffie, een drankje of een spelletje tafelvoetbal. Openbaar parkeren is mogelijk in de buurt van de accommodatie. Reserveren is niet mogelijk. Parkeerkosten: € 5 per dag. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Keukenhof ca. 8 km, Corpus ca. 9 km, Nationaal Natuurhistorisch Museum ca. 10 km, Naturalis ca. 10 km, Museum Volkenkunde ca. 10 km, Rijksmuseum van Oudheden ca. 11 km, Louwman Museum ca. 17 km, Koninklijk Paleis Huis ten Bosch ca. 18 km, Madurodam ca. 19 km, Escher Museum ca. 20 km. Strand Noordwijk aan zee ca. 200 meter, strand Katwijk aan Zee ca. 4,5 km, strand Wassenaar ca. 8 km. Voorhout ca. 4,2 km, Sassenheim ca. 7 km.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on sep 07, 2023