Chalet Beachhouse Hellevoetsluis

Vanaf Euro 65,00 verblijft u in Chalet Beachhouse in Hellevoetsluis (Zuid Holland, Nederland). Beachhouse ligt in Hellevoetsluis, op slechts 1,3 km van het strand van Rockanje. Het biedt accommodatie aan het strand met een restaurant, een tuin, een terras en gratis WiFi.

Het 8 persoons chalet is gevestigd in een gebouw uit 2000, op 5 km van de vuurtoren van Hellevoetsluis. Het chalet heeft 3 slaapkamers, 2 badkamers, een flatscreen-tv met satellietzenders, een eethoek, een volledig uitgeruste keuken en een patio met uitzicht op de tuin. Huisdieren zijn niet toegestaan. Openbaar parkeren is gratis. U kunt parkeren bij de accommodatie. Reserveren is niet mogelijk.

Het chalet beschikt over een kinderspeelplaats. U kunt fietsen en auto’s huren bij Beachhouse en in de omgeving kunt u vissen. Vuurtoren van Hellevoetsluis ca. 3,7 km, Oostvoornse Meer ca. 9,6 km, Golfclub Kleiburg ca. 10,8 km, Europoort ca. 12,4 km, Maasvlakte ca. 12,7 km, Futureland ca. 13,5 km, Haringvliet (meer) ca. 01 km, Noordzee ca. 0,1 km. Rockanje Beach Goud Strand ca. 1,3 km. De Hoge Bomen ca. 18,2 km.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on jun 14, 2020