Vanaf Euro 103,00 verblijft u in een 2 persoons appartement of 4-6 persoons vakantiehuis op Zeepark Zeepolder in De Haan (West Vlaanderen, Belgie). Dit vakantiepark ligt op 1,7 km van het Noordzeestrand van De Haan en op 20 minuten rijden van het historische Brugge. Zeepark Zeepolder heeft ’s zomers een gratis buitenzwembad (seizoensgebonden), beschikt over gratis sportfaciliteiten en biedt gratis parkeergelegenheid. Een vaste internetverbinding is beschikbaar in de openbare ruimtes. Aan deze service zijn kosten verbonden. Huisdieren zijn op verzoek toegestaan. Er zijn mogelijk extra kosten aan verbonden.

Zeepark Zeepolder De Haan

Alle individueel ingerichte accommodaties hebben een zithoek met een tv en een terras waar u kunt ontspannen. De badkamers in Zeepark Zeepolder zijn uitgerust met een bad of een douche. U kunt eenvoudige maaltijden bereiden in de keuken, die is uitgerust met een fornuis, keukengerei en een koelkast. Sommige zijn voorzien van een vaatwasser. In de bar van het Zeepolder zijn kleine hapjes verkrijgbaar. Privé parkeren is gratis. U kunt parkeren bij de accommodatie. Reserveren is niet noodzakelijk.

Zeepark Zeepolder heeft een tuin, een kinderspeelplaats en een gratis tennisbaan. Het park ligt op 25 minuten rijden van de badplaats Oostende en op 15 minuten rijden van de snelwegen E40 en E403.

Klik hier voor boeking of meer informatie