Vanaf Euro 61,00 per nacht verblijft u in Top CCL Hotel Essener Hof in Essen (Duitsland). Dit traditionele 4-sterrenhotel heeft een ideale ligging naast het voetgangersgebied en het centraal station in Essen. Er is een rechtstreekse metroverbinding naar het beursterrein en het Grugapark.

TOP CCL Hotel Essener Hof Essen

Alle kamers van het TOP City & Country Line Hotel Essener Hof zijn voorzien van gratis WiFi en een flatscreentelevisie met satellietzenders en gratis Sky-kanalen. Veel kamers kijken uit op de rustige binnenplaats. Het TOP CCL Hotel ligt op een klein stukje lopen van de belangrijkste bezienswaardigheden van Essen, zoals de kathedraal, de oude synagoge, Philharmonic Hall en diverse musea.

Het restaurant van het Essener Hof serveert internationale specialiteiten. In Bar Moonlight Express kunt u exclusieve whisky’s en andere drankjes bestellen. Het TOP CCL Hotel Essener Hof is ook ideaal voor dagtochten in de groene omgeving van Essen. Het ligt op 15 minuten rijden van het meer de Baldeneysee en Villa Hügel, met zijn interessante culturele tentoonstellingen.

Klik hier voor boeking of meer informatie