All Inclusive-Hotel Palma Bay Club Resort El Arenal Mallorca

All Inclusive-Hotel Palma Bay Club Resort El Arenal Mallorca

Vanaf Euro 279,00 per persoon inclusief 8 daagse vliegreis. U verblijft in All InclusiveHotel Palma Bay Resort in El Arenal (Mallorca, Spanje). Palma Bay Club Resort ligt op ca. 250 meter van het strand en op ongeveer 5 minuten loopafstand van het gezellige en levendige centrum van El Arenal.

Palma Bay Club Resort

Palma Bay Club Resort heeft zijn kamers verdeeld over meerdere gebouwen. U treft er een lobby met zitjes, een receptie en liften. In de prachtig groene tuin vindt 4 zwembaden, waaronder ook kinderbaden. Rondom de zwembaden staan de ligbedden en parasols voor u klaar. Voor u maaltijden kunt u terecht bij de diverse restaurants, zoals buffetrestaurants en Grill restaurant. Drankjes kunt verkrijgen bij de diverse bars. Verder biedt Palma Bay Club Resort u een winkeltje en wifi in de openbare ruimtes aan tegen betaling. Voor de kinderen is er een mini-club en een speeltuintje.

De standaardkamers liggen in Palma Bay Club Resort, niet in het annex gebouw (Sahara/Nubia), zijn netjes ingericht en beschikken over satelliet televisie, telefoon, huurkluisje, een airconditioning en een balkon met zitje. Een badkamer met bad of douche en toilet. De annex kamers liggen in de bijgebouwen Sahara, Nubia en Gobi. Deze liggen in zijstraten tegenover het hoofdgebouw Palma Bay en zijn vooral geschikt voor jongeren. Gasten maken gebruik van alle faciliteiten in het resort. Type annex is kleiner, maar prima ingericht met airconditioning en televisie. Badkamer met douche en toilet. Balkon met zitje. Voor gezinnen zijn er quadkamers, een standaardkamer met extra bedden.

Klik hier voor boeking of meer informatie

Meer vliegvakanties naar Mallorca (Spanje)

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on mei 06, 2018