Vanaf Euro 152,00 verblijft u in Resort The Garda Village in Sirmione (Gardameer, Italië). The Garda Village is een groot resort met zwembaden voor volwassenen en kinderen, een hydromassagestroom en sportfaciliteiten. Het ligt aan het Gardameer, op 3,5 km van het centrum van Sirmione.

The Garda Village beschikt over bungalows en stacaravans in een groot park. Alle accommodaties zijn inclusief een gratis, gereserveerde parkeerplaats. Gardaland, het grootste pretpark van Italë, is in slechts 20 minuten rijden te bereiken. Tegen een toeslag kunt u gebruikmaken van sportieve faciliteiten, zoals een minigolfbaan, tennisbanen, voetbalvelden, een boogschietbaan, kano’s, motorboten, jetski’s en waterfietsen. Op het privéstrand vindt u een beachvolleybalveld.

Voor kinderen zijn er een speelplaats, een spellenkamer en een miniclub met activiteiten en excursies. In de diverse bars van de accommodatie kunt u dansen op livemuziek. Het pizzeria-restaurant biedt prachtig uitzicht op het meer en organiseert thema-avonden, buffetten en barbecues.

Klik hier voor boeking of meer informatie