Vanaf Euro 67,00 per nacht verblijft u in het Ramada Hotel Bruhl-Koln in Bruhl (Noordrijn Westfalen, Duitsland). Dit viersterrenhotel in Brühl bevindt zich op slechts 20 km van het centrum van Keulen en de Kölnmesse. Het biedt elegante kamers, een uitnodigende spa en uitstekende verbindingen met de snelweg A1.

Ramada Hotel Brühl-Köln

Alle kamers van het Ramada Hotel Brühl-Köln zijn voorzien van een moderne badkamer, draadloos internet (tegen betaling) en meubels van hoge kwaliteit. Het restaurant van Ramada Brühl-Köln serveert heerlijke regionale en internationale gerechten te midden van een gastvrije sfeer. Tijdens de zomermaanden kunt u op het prachtige terras genieten van een drankje en een diner.

Ontspan en laat u verwennen in de spa- en fitnessruimte van het Ramada, waar u een stoombad, een Finse sauna, een jacuzzi en fitnessapparatuur vindt. Daarnaast kunt u ontspannen met een exotische cocktail in de bar van het hotel. Zakelijke gasten kunnen gebruikmaken van een gratis shuttleservice naar het treinstation van Keulen tijdens de belangrijkste beursperiodes.

Klik hier voor boeking of meer informatie