Vanaf Euro 74,00 verblijft u in Parkhotel Valkenburg in Valkenburg (Limburg, Nederland). Parkhotel Valkenburg is gevestigd in een monumentaal gebouw ontworpen door architect Pierre Cuypers, op 300 meter van het centrum van de stad. Gasten profiteren van gratis toegang tot de fitnessruimte en een wellnesscentrum met een overdekt zwembad. In het hele hotel kunt u gebruikmaken van snelle WiFi.

Het hotel heeft kamers voor twee personen, een familiekamer voor 4 personen en een bruidssuite.Het restaurant is gevestigd in een voormalig klooster en heeft een terras met uitzicht op de heuvels rond het hotel. Het serveert Franse gerechten en elke ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet. U vindt er verschillende soorten brood, biologische thee, Prosecco, yoghurt, muesli, fruit en eieren. Huisdieren zijn op verzoek toegestaan. Er zijn mogelijk extra kosten aan verbonden. Openbaar parkeren is mogelijk bij de accommodatie. Reserveren is niet noodzakelijk. Parkeerkosten: € 9,50 per dag. Er is een invalidenparkeerplaats en een oplaadpunt voor elektrische voertuigen.

Het Parkhotel Valkenburg biedt ook verschillende diensten voor fietsers: moderne fietsen, gratis fietsroutes, een beveiligde fietsenstalling, een schoonmaakstation, GPS-verhuur en pastamaaltijden. Caubergh ca. 1 km, Kerstmarkt Valkenburg ca. 0,6 km, Gemeentegrot Valkenburg ca. 0,7 km, Thermae 2000 ca. 0,9 km, Romeinse Katakomben ca. 1,2 km, Recreatiepark De Valkenier ca. 1,4 km. Kasteel Van Rijckholt ca. 10 km, Vrijthof ca. 10,4 km, Sint Servaasbasiliek ca. 10,5 km, Maastricht International Golf ca. 13,4 km, Kasteel Vaalsbroek ca. 15,1 km, Stadhuis van Aken ca. 19,6 km, Ruiterstadion Aachener Soers ca. 19,7 km, Dom van Aken ca 19,8 km.

Klik hier voor boeking of meer informatie