Vanaf Euro 78,00 per nacht verblijft u in het Parkhotel Oberhausen in Oberhausen (Duitsland). Het viersterren superior Best Western Parkhotel Oberhausen heeft comfortabel ingerichte kamers met geluiddichte ramen, gratis WiFi en een televisie met gratis SKY-sportkanalen. Telefoongesprekken naar vaste telefoons in Duitsland en Nederland zijn gratis. Het Best Western Oberhausen biedt een uitstekend à-la-carterestaurant, een pub waar regionale bierspecialiteiten en een scala aan warme snacks worden geserveerd en een lobbybar die 24 uur per dag geopend is.

Best Western Parkhotel Oberhausen

Gasten kunnen ontspannen in de sauna, het solarium of in de behandel- en massagekamers. Het hotel beschikt ook over een eigen kegelbaan. Lokale attracties zijn onder meer het Sealife Aquarium (3 km) en het Movie Park Germany (14 km). U kunt gratis parkeren bij het Best Western Parkhotel Oberhausen. Het ligt op 12 km van Essen en op 25 km van het expositiecentrum van Düsseldorf.

Het Parkhotel Oberhausen ligt in de wijk Osterfeld van Oberhausen. Het biedt een gratis pendeldienst naar de lokale bezienswaardigheden, en het is slechts 3 km naar CentrO, één van de grootste winkelcentra van Europa.
Dit superior 4-sterrenhotel beschikt over comfortabel ingerichte kamers met gratis WiFi, gratis Sky Sports-zenders en ramen met geluidsisolatie. U kunt gratis bellen naar vaste telefoonlijnen in Duitsland en Nederland.
Het Parkhotel Oberhausen heeft een uitstekend à-la-carterestaurant en een pub met regionale bierspecialiteiten en tal van warme snacks. Daarnaast kunt u 24 uur per dag terecht in de lobbybar.
Het hotel biedt nog meer mogelijkheden voor ontspanning. Zo kunt u genieten van de sauna, rustgevende massages, en behandelingen in de cosmetische kamers. Er is zelfs een eigen kegelbaan. In de omgeving kunt u een bezoek brengen aan het SEA LIFE Aquarium (3 km) en het Movie Park Germany (14 km).

Klik hier voor boeking of meer informatie