Landal Berger Duinen Schoorl

Landal Berger Duinen Schoorl

Vanaf Euro 288,00 verblijft u in een 4-6 persoons bungalow op vakantiepark Landal Berger Duinen in Schoorl (Noord Holland, Nederland). Het vakantiepark biedt accommodatie met gratis WiFi en gratis privéparkeergelegenheid.

De bungalow is voorzien van een volledig uitgeruste keuken met een koelkast en een koffiezetapparaat, een televisie en een eigen badkamer met een douche. Huisdieren zijn niet toegestaan. Privé parkeren is gratis. Je kunt parkeren bij de accommodatie. Reserveren is niet mogelijk. Faciliteiten: speeltuin, oplaadpunt voor elektrische voertuigen.

Er is een kinderspeelplaats beschikbaar voor de gasten van het vakantiepark. Zee Aquarium Bergen aan Zee ca. 7 km, Museum BroekerVeiling ca. 7 km, Nationaal Biermuseum ca. 7 km, Hollands Kaasmuseum ca. 7 km, Egmond Castle Ruins ca. 9 km, Vuurtoren J.C.J. van Speijk ca. 10 km. Strand van Schoorl ca. 5 km, strand van Bergen aan Zee ca. 6 km, strand Camperduin ca. 6 km, Strand Egmond aan Zee ca. 8 km, strand Petten ca. 8 km. Alkmaar ca. 7 km.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on mei 26, 2023