Corendon Village Hotel Amsterdam

Corendon Village Hotel Amsterdam

Vanaf Euro 79,00 verblijft u in het Corendon Village Hotel Amsterdam in Badhoevedorp (Noord Holland, Nederland). Kom slapen in het grootste hotel van de Benelux ! Er zijn 680 kamers verdeeld over 3 gebouwen: Plaza, Apartments en Urban. Wifi in het gehele hotel.

Er zijn liften, een 24-uurs receptie, een ruime stijlvolle lounge, wasservice tegen betaling, bazar/minimarkt, tuin met de boeing 747. Huisdieren zijn niet toegestaan en gratis parkeergelegenheid. Er is een overdekte en niet-overdekte fietsenstalling. All Inclusive formule ! Er zijn 2 restaurants en 4 bars. Boek Early All Inclusive en Late All Inclusive bij. Voor een kleine meerprijs kun je al vanaf 09.00 uur of 12.00 uur op de dag van aankomst van alle All Inclusive faciliteiten genieten. Met Late All Inclusive sluit je je vakantie goed af en maak je tot 15.00 of 17.00 uur gebruik van alle All Inclusive faciliteiten.

Het hotel ligt aan de Schipholweg in Badhoevedorp, vlakbij de snelwegen A4 en A10. Dichtbij het centrum van Amsterdam. Gratis shuttleservice naar Zandvoort en Amsterdam, frequentie is afhankelijk van het weer. Er is een bushalte met directe verbinding naar Schiphol en Haarlem.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on sep 20, 2020