Vakantiehuis Rijkszicht Woudrichem

Vakantiehuis Rijkszicht Woudrichem

Vanaf Euro 125,00 verblijft u in het 2 persoons vakantiehuis Rijkszicht in Woudrichem (Noord Brabant, Nederland). Rijk(s)zicht ligt in Woudrichem en biedt een terras, gratis WiFi en uitzicht op de rivier. De accommodatie ligt op 25 km van Den Bosch en biedt gratis privéparkeergelegenheid.

Dit vakantiehuis beschikt over 1 slaapkamer, een keuken met een koelkast en een kookplaat, een flatscreen-tv, een zithoek en 1 badkamer met een douche. Wandelen, vissen en kanoën zijn mogelijk in de omgeving en het vakantiehuis biedt watersportfaciliteiten. Huisdieren zijn niet toegestaan.  Privé parkeren is gratis. Je kunt parkeren in de buurt van de accommodatie. Reserveren is niet noodzakelijk.

Schouwburg De Nieuwe Doelen ca. 2,7 km, Golfclub De Lingewaelsche ca. 3,4 km, Golfpark Almkreek ca. 5,9 km, Nationaal Glasmuseum ca. 8,8 km, Golfbaan Hank ca. 13 km, Nationaal Automobielmuseum ca. 14,1 km, De Efteling ca. 18,5 km, Gorinchem ca. 3,2 km, Arkel ca. 6 km, Leerdam ca. 10,4 km, Hardinxveld Giessendam ca. 11,9 km.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on aug 31, 2022