Vanaf Euro 247,00 verblijft u in Millennium Hotel London Knightsbridge in Londen (Groot Brittannië). Het 4-sterrenhotel Millennium Hotel heeft een prestigieuze locatie aan Sloane Street, in het hart van het modieuze Knightsbridge. Het beschikt over luxe kamers, een stijlvolle cocktailbar en een modern Chinees restaurant.

De chique kamers van het Millennium Hotel London Knightsbridge zijn voorzien van airconditioning en internationale stopcontacten. Alle kamers beschikken ook over een satelliet-tv en een minibar, en sommige bieden een indrukwekkend uitzicht op de stad. De informele café-bar Tangerine in het grote atrium van het hotel serveert moderne Europese gerechten en lichte snacks. Bij het weelderige Le Chinois Restaurant & Bar staan moderne Chinese gerechten op het menu en er worden creatieve cocktails geserveerd.

Het Millennium Hotel London Knightsbridge is omringd met boetieks met designerkleding en met luxueuze winkels. Het ligt op slechts 150 meter van het metrostation Knightsbridge. De Museum Mile is te voet binnen 10 minuten te bereiken en Hyde Park ligt 300 meter verderop.

Klik hier voor boeking of meer informatie