Vanaf Euro 187,00 verblijft u in Margutta 54 Luxury Suites in Rome (Italie). Het Margutta 54 Luxury Suites heeft misschien wel de meest luxueuze en ruimste suites in het historische centrum van Rome. Het ligt op slechts enkele minuten afstand van de beroemde Spaanse Trappen. 3-4 persoons suites.

Margutta 54 Luxury Suites Rome

Na de film ‘Roman Holiday’ werd de Via Margutta een populaire verblijfplaats voor veel bekende mensen, waaronder filmregisseur Federico Fellini. Vandaag de dag blijft het Margutta 54 Luxury Suites veel lokale en internationale kunstenaars trekken. Dit stijlvolle en exclusieve gebied beschikt over vele kunstgaleries en trendy restaurants en biedt gemakkelijke toegang tot de belangrijkste bezienswaardigheden van Rome.

De suites van het Margutta 54 Luxury Suites liggen aan een eigen binnenplaats, zijn elegant ontworpen en ingericht met alle moderne gemakken. Het Margutta 54 Luxury Suites biedt verder van 8:00 tot 20:00 uur een conciƫrge, die u kan helpen tijdens uw verblijf. Het ontbijt wordt geserveerd in het nabijgelegen Hotel Babuino 181 en het ontbijt kan op de kamer worden geregeld.

Klik hier voor boeking of meer informatie