Vanaf Euro 89,00 verblijft u in een 3-6 persoons appartement met 2 slaapkamers Lipno Hurka Marcela Appartements in Horni Plana (Zuid Bohemen, Tsjechie). Lipno – Hůrka, Marcela Appartements is gelegen aan het strand in Horní Planá en heeft een seizoensgebonden privézwembad in de tuin. Er is geen internet.

Het 3-6 persoons appartement beschikt over gratis privéparkeren en je kunt er in de omgeving wandelen, skiën en tafeltennissen. Dit 70 m2 appartement bevindt zich op de begane grond en is voorzien van 2 slaapkamers, een goed uitgeruste keuken met een koelkast en een vaatwasser, een woonkamer, en een flatscreen-tv. Handdoeken en beddengoed worden bij het appartement verzorgd. Het appartement biedt een zonneterras. Je kunt zwemmen in het buitenzwembad, gaan windsurfen of vissen of ontspannen in de tuin. Kasteel van Český Krumlov ligt op 19 km van Lipno – Hůrka, Marcela Appartements, en Přemysl Plein van Otakar II ligt 47 km verderop. Huisdieren zijn toegestaan. Er zijn mogelijk extra kosten aan verbonden.

Lipnomeer ca. 18 km, Cesky Krumlov ca. 19 km, Boheemse Woud ca. 7 km, Restaurant Rodinný penzion Reflex na Lipně ca. 50 meter, Restaurant Rybí restaurant Hůrka ca. 250 m.

Klik hier voor boeking of meer informatie