Vakantiepark Landal Reevallis Vijlen

Vanaf Euro 97,00 verblijft u op Vakantiepark Landal Reevallis in Vijlen (Limburg, Nederland). Er zijn bungalows voor 2-6 personen. Er is een kinderspeelplaats op het terrein en in de buurt van het vakantiepark kunt u fietsen. Er is geen internet beschikbaar.

Er zijn bungalows voor 2-6 personen. Huisdieren zijn niet toegestaan. Privé parkeren is gratis. Je kunt parkeren bij de accommodatie. Reserveren is niet mogelijk. Er is een oplaadpunt voor elektrische voertuigen, speeltuin en tafeltennis.

Het vakantiepark ligt in de buurt van het Drielandenpunt. In de omgeving kunt u heerlijk shoppen in steden als Aken, Lüttich en Maastricht, met hun cafés, winkels en restaurants. In Valkenburg vindt u het thermale bad Thermae 2000, waar u heerlijk kunt ontspannen. Kasteel Vaalsbroek ca. 3,1 km, Golfclub Mergelhof ca. 4,2 km, Zuidlimburgse Golf en Country Club Wittem ca. 4,6 km, Kasteel Wittem ca. 4,9 km, Labyrint Drielandenpunt ca. 5,2 km, Ruiterstadion Aachener Soers ca. 9,1 km, Recreatiepark De Valkenier ca. 13,4 km, Kasteel van Rijckholt ca. 17 km.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on feb 08, 2022