Vakantiepark De Brenkberg Schinveld

Vanaf Euro 80,00 verblijft u op vakantiepark motel- bungalow- & chaletpark De Brenkberg in Schinveld (Limburg, Nederland). Er zijn kamers voor 2-3 personen, stacaravans/chalets voor 4-6 personen, een studio voor 2 personen en een cottage voor 4 personen met 2 slaapkamers. WiFi is beschikbaar in de gehele accommodatie. Deze service is gratis.

U kunt gratis gebruikmaken van het kinderzwembad van de naastgelegen Speeltuin Breukberg. U kunt genieten van ontbijt, lunch en diner in de bistro-bar in het park. Er zijn diners met een thema (toeslag), fietstochten (toeslag), wandeltochten (toeslag), speeltuin, tennisbaan, restaurant, wasserij (toeslag), familiekamers, buitenspeelgoed, hot tub/jaccuzi (toeslag), sauna (toeslag). Fietsverhuur nabij de accommodatie. Ontbijt op de kamers is mogelijk. Huisdieren zijn niet toegestaan. Openbaar parkeren is gratis. U kunt parkeren bij de accommodatie. Reserveren is niet noodzakelijk.

Golfclub Brunssummerheide ca. 3,4 km, Kasteel Hoensbroek ca. 6,9 km, Stadsgalerij Heerlen ca. 8,2 km, Kasteel Terworm ca. 8,4 km, Recreatiepark De Valkenier ca. 15,5 km. Hoensbroek ca. 7,3 km, Landgraaf ca. 7,7 km, Heerlen ca. 8 km, Nuth ca. 8 km en Schinnen ca. 8,1 km.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on mrt 30, 2022